2012. 05. 11.

Vizsgával zárul a Minősített Passzívház Tervező képzés tavaszi kurzusa júniusban - Külsősök is vizsgázhatnak, várjuk a jelentkezéseket!Vizsgával zárul a Minősített Passzívház Tervező képzés 2012. évi tavaszi kurzusa június 15-én Budapesten. A vizsgát a darmstadti Passivhaus Institut rendezi meg évente több alkalommal. A vizsga nyelve magyar. 

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét arra, hogy vizsgára jelentkezni a tanfolyam látogatása nélkül is lehet! A Minősített Passzívház Tervező címet azok a tervezők nyerhetik el, akik kamarai tervezői jogosultsággal rendelkeznek. Minden más képzettséggel rendelkező résztvevő a Minősített Passzívház Tanácsadó címet kaphatja meg. A tanfolyamon és a vizsgán való részvételnek nem feltétele a felsőfokú szakirányú végzettség, azonban a tananyag követéséhez legalább technikusi képzettség és többéves szakirányú gyakorlat ajánlott.

A 2012. június 15-én tartandó vizsgára az Építész Továbbképző WEBOLDALÁN lehet jelentkezni! A Minősített Passzívház Tervező képzés 2012. évi őszi kurzusa 2012. szeptember 28-án kezdődik Budapesten, a Passzívház követelmények c. alapfokú modullal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése